Politica de confidentialitate

3B Expert Audit » Politica de confidentialitate

1) Introducere

3B Expert Audit, un proiect dezvoltat de 3B Expert Audit,  se angajeaza sa protejeze datele cu caracter personal furnizate de persoanele care se aboneaza la newsletter-ul 3B Expert Audit, respectiv adresa dvs.de email.

Pentru a ne asigura ca datele dvs. personale sunt in siguranta, comunicam in mod regulat politica de protectie a datelor cu caracter personal precum si instructiunile de lucru referitoare la acest aspect, tuturor abonatilor 3B Expert Audit.

Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal descrie practicile noastre privind colectarea, utilizarea si transferul datelor comunicate direct site-ului 3B Expert Audit.

Daca, din orice motiv, termenii stabiliti in cadrul acestei Politici de protectie a datelor cu caracter personal, nu sunt acceptabili pentru dvs., aveti posibilitatea de a ne comunica acest lucru si eventual puteti solicita explicit stergerea datelor dvs., prin trimiterea mesajului la adresa de e-mail 3bexpert@auditor.ro sau folosind linkul dedicat de dezabonare inclus in fiecare mail pe care il primiti din partea 3B Expert Audit.

2) Informatii personale colectate

3B Expert Audit este un site de informare care include articole pe teme de resurse umane. 3B Expert Audit colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal prin intermediul platformei Mailchimp, care reprezinta o platforma de mailing cu un nivel ridicat de siguranta, trasabilitate si confidentialitate, accesibila in mod controlat reprezentantilor 3B Expert Audit.

3B Expert Audit  trateaza datele cu caracter personal intr-o maniera compatibila cu cerintele Directivei UE 95/46 si cu cele ale Regulamentului 679/2016.

3B Expert Audit nu solicita si nu prelucreaza date cu caracter personal din categoriile speciale, ci doar date non-sensibile necesare si relevante pentru procesul de trimtere a newsletter-ului cu articolele publicate pe 3B Expert Audit.

Datele considerate sensibile/cu caracter special ar putea fi, dar nu se limiteaza la, informatii referitoare la rasa sau etnie, opinii politice, religie, calitatea de membru al sindicatelor, sanatate, preferinte sexuale sau cazier judiciar.

Datele colectate si prelucrate de 3B Expert Audit includ date cu caracter personal, cum ar fi datele adresa de mail.

Dupa comunicarea datelor cu caracter personal veti primi un e-mail prin care vi se va solicita sa confirmati acceptarea explicita si informata de a dezvalui aceste informatii catre 3B Expert Audit pentru a fi utilizate la trimiterea newsletter-ului periodic (de 3-4 ori/saptamana).

3) Utilizarea si divulgarea informatiilor personale

In conformitate cu cerintele partenerilor 3B Expert Audit cu care derulam relatii contractuale, este posibil sa va prezentam informatii despre produse, servicii si evenimente relevante din zona de HR.

Moduri in care utilizam si/sau comunicam datele dvs. cu caracter personal:

Informatiile personale colectate de catre 3B Expert Audit sunt utilizate numai in scopurile prezentate.

3B Expert Audit nu vinde si nu transfera informatiile dvs. personale unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Daca in orice moment decidem sa folosim datele personale intr-o maniera diferita de cea declarata in momentul in care a fost colectata, vom face acest lucru public, va vom anunta si va vom oferi posibilitatea de a alege daca putem sa folosim sau nu informatiile dvs. in acest mod diferit.

In cazul in care 3B Expert Audit este obligat de un act normativ (lege, statutul, regulament, decizie) ordonanta sau hotararea judecatoreasca sa divulge date cu caracter personal, conformarea va fi indeplinita fara informarea sau acordul persoanei vizate.

4) Securitatea informatiilor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea corecta a datelor, implementam masuri de securitate fizica, IT si organizationale rezonabile si adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocam/prelucram.

In vederea imbunatatirii masurilor prezentate in actuala Politica de protectie a datelor cu caracter personal, vom depune toate eforturile pentru a ne asigura ca datele sunt corecte, complete, actuale si relevante pentru utilizarea dorita iar modificarile ce vor surveni vor fi descrise in versiunea actualizata.

3B Expert Audit va testa si revizui periodic eficienta masurilor pentru a proteja datele fata de riscurile de pierderi, utilizari incorecte, acces neautorizat, dezvaluire, modificare sau stergere/distrugere fara drept.

Furnizarea de informatii personale de catre dvs. este in intregime voluntara si aveti dreptul sa nu furnizati informatii personale.

Daca aveti nevoie de asistenta pentru accesarea, actualizarea, corectarea sau stergerea informatiilor personale sau daca nu mai doriti serviciile noastre, puteti trimite oricand o solicitare in acest sens la adresa de e-mail: 3bexpert@auditor.ro

5) Modificari ale politicii de protectie a datelor cu caracter personal

3B Expert Audit isi rezerva dreptul de a modifica Politica de protectie a datelor cu caracter personal in orice moment si pentru orice motiv. Daca exista modificari semnificative acestea se vor reflecta in timp util in versiunea actualizata a acestui document.

Puteti reveni periodic la politica de protectie a datelor cu caracter personal pentru a fi informat privind cea mai noua versiune a acestui document.

6) Durata stocarii/prelucrarii datelor cu caracter personal

este de 5 ani, termen dupa care se solicita din nou consimtamantul iar, in lipsa acestuia, datele vor fi sterse.

7) Clarificari

Pentru orice detalii, intrebari, clarificari, cu privire la informatiile dvs. personale, asteptam solicitarile dvs. la adresa de e-mail 3bexpert@auditor.ro

Data ultimei revizuiri:  10 mai 2018