Abonamente

3B Expert Audit » 3B Legislatie » Abonamente

3B Noutati Legislative

1. Breviarul legislativ, continand principalele acte normative financiar-contabile, economice in luna care s-a incheiat la data aparitiei primului Monitor Oficial cu data din luna urmatoare;


2. Acte normative adoptate, publicate in M.O. comentate pe teme distincte in termen de 2-3 zile de la aparitia Monitorului Oficial. Temele se stabilesc in functie de tipul taxelor, impozitelor, aspectele economice, zone de interes si sfera de actiune.

Exemple:


Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS), care vor intra in vigoare in viitorul foarte apropiat, sunt tratate prin comparare cu prevederile contabile existente si cu exemple elocvente.

Obiective fiscale pentru perioade viitoare avute in vedere de Guvern si Parlament.

Probleme de interes general comentate, cu solutii viabile si legale.


Acest pachet ofera celor din departamentul financiar-contabil cat si Administratorilor, Antreprenorilor un instrument ideal si usor de folosit.

Cere oferta

3B Consultanta

Tot ce contine pachetul 3B Noutati Legislative + o sesiune de Consultanta inclusa lunar

Cere oferta

3B Consultanta +

Tot ce contine pachetul 3B Noutati Legislative + Consultanta permanenta

Cere oferta

Principiile care au stat la baza ofertei noastre sunt:

Informarea clientilor nostri in termen cat mai real pentru a evita erori determinate de nerespectarea, necunoasterea sau neintelegerea unor prevederi legale;

Acordarea bazelor legale pentru stabilirea unor decizii manageriale juste, favorabile prin cunoasterea la timp a actelor normative prezente si viitoare;

Protejarea clientilor de discutiile posibile cu organele de control pe diverse probleme aferente anului curent sau anilor precedenti prin prezentarea la organul de control a temei specifice primite de la societatea noastra.

Asistarea Antreprenorilor, Administratorilor si a departamentelor financiar-contabile in luarea deciziilor corecte si eficiente prin consultanta oferita in baza acestui abonament.