Despre noi

3B Expert Audit » Despre noi

Despre 3B Expert Audit

Suntem o firma care ofera servicii de contabilitate, audit si consultanta. Membru exclusiv in Romania al RUSSELL BEDFORD INTERNATIONAL (RBI) – o retea globala de firme independente de servicii profesionale. Ne-am infiintat in 1998 si am crescut impreuna cu exigentele clientilor nostri.

Russell Bedford International, reteaua internationala de audit si contabilitate a anuntat pe 1 septembrie 2008 numirea firmei 3B EXPERT AUDIT ca firma membra in Bucuresti, Romania.

Atingand 20+ ani de la infiintare, compania 3B Expert Audit a luat fiinta in Bucuresti in anul 1998, oferind in principal servicii de contabilitate, audit si consultanta fiscala. Impreuna cu firma asociata 3B Expert Consult a devenit un grup de firme prestatoare de servicii profesionale cu un personal inalt calificat.

Suntem o companie de marime mijlocie cu un loc bine definit pe piata locala. Auditam o serie de intreprinderi mijlocii si mari incluzand companii de interes public si listate la bursa. Firma noastra ofera de asemenea servicii de asigurarea respectarii normelor legale fiscale si de contabilitate, consultanta fiscala, consultanta pentru investitii si cursuri de pregatire profesionala. Firma este acreditata de catre CECCAR, CAFR, CCF, ASF, BNR.

lvd-c1-titlu
Creativi
Abilitatea de a folosi cunostintele acumulate, in situatii noi, de a face conexiuni, de a explora rezultatele si de a genera noi idei.
lvd-c2-titlu
Digitali
Capacitatea de a intelege si a folosi noile tehnologii la potentialul maxim, pentru a pune in practica strategii eficiente.
lvd-c3-titlu
Inteligenta emotionala
Abilitatea de a identifica emotiile si de a le gestiona, in cadrul unei relatii profesionale.
lvd-c1-titlu
Experienta
Capacitatea de a intelege nevoile si asteptarile clientilor, de a atinge rezultatele dorite si de a crea valoare.
lvd-c2-titlu
Inteligenti
Capacitatea de a dobandi si de a folosi cunostintele: gandire analitica, rationament si capacitatea de a rezolva probleme.
lvd-c3-titlu
Vizionari
Abilitatea de a anticipa tendintele din domeniu. Gandirea inovativa si capacitatea de a implementa noile idei.

Despre Russell Bedford International (RBI)

Expertiza si experienta, in toata lumea

In cadrul Russell Bedford International, suntem specializati in a ajuta companiile sa faca fata provocarilor expansiunii afacerilor internationale. Din 1983, reteaua noastra internationala de firme de contabilitate a oferit expertiza financiara si consultanta in afaceri companiilor din cadrul diferitelor piete si industrii.

Afaceri fara granite

Expertiza comerciala oferita de noi este insotita de o intelegere deplina a mediului de afaceri local. Spre exemplu, un proces ca inregistrarea unei noi companii poate fi foarte simplu si direct intr-o tara, dar complex si de lunga durata in alta tara. Aceasta combinatie de tehnic si practic ofera posibilitatea retelei Russell Bedford International sa ajute firmele sa se miste usor si cu succes intr-o piata globala.

Cu firme membre ce opereaza in toata lumea, serviciile oferite sunt intr-adevar globale. Dar aceasta afirmatie nu se limiteaza doar la sensul geografic. Membrii nostri sunt bine vazuti, cu o reputatie excelenta astfel incat va puteti baza pe inaltele standarde profesionale pretutindeni. Acestea sunt de asemenea bine plasate pentru a facilita contractarea altor profesionisti ai caror cunostinte si aptitudini sunt complementare, cum ar fi avocatii si bancherii.

Problemele cheie

Respectarea normelor legale ale afacerilor

Fiscalitatea la nivel local

Bariere financiare in comert

Dreptul si practica afacerilor locale

Medii comerciale complexe

Restrictii industriale si comerciale

Reglementarile schimbului valutar

Oferim servicii personalizate – si aceasta este diferenta

Abordarea Russell Bedford International este bazata pe relatii profesionale puternice.

Veti avea parte de un consultant personal al carui scop este de a obtine o intelegere clara a obiectivelor comerciale si de a va introduce in principiile firmelor relevante sau ale firmelor din strainatate. Aceasta echipa mica va mentine un contact permanent de la planificarea timpurie pana la finalizarea proiectelor.

Firmele noastre membre comunica indeaproape, frecvent si eficient acest lucru aducand beneficii tangibile in termeni de viteza, calitate si furnizarea informatiei.

Veti avea un avantaj global

Acces atat la o retea internationala de firme care ofera servicii profesionale cu experienta comerciala practica cat si de sprijinul unei firme romanesti stabile si bine vazute

Acces la experti ce poseda cunostintele potrivite la momentul potrivit

Servicii profesionale si personale bazate pe o relatie puternica

Intelegerea imaginii de ansamblu si a cunostintelor locale detaliate

Schimbul rapid de informatii

O serie larga de experiente in sectorul afacerilor

Servicii prompte si de calitate

Parteneri fondatori

Adriana Badiu
Managing Partner

Adriana Badiu este membru co-fondator, are peste 20 de ani de experienta in domeniul financiar. In 1990, ea s-a alaturat Ministerului de Finante initial ca Director Adjunct si apoi ca Director. Astazi ea este expert contabil, auditor autorizat si consultant fiscal autorizat. Adriana Badiu este persoana responsabila cu auditul si consultanta fiscala in cadrul companiei.

Octav Badiu
Partner

Octav Badiu este membru co-fondator si partener. El are o experienta indelungata in sistemul bancar si in IT, fiind responsabil cu dezvoltarea programului informatic de contabilitate in cadrul firmei. Este de asemenea expert contabil, auditor autorizat si consultant fiscal autorizat.

Andrei Badiu
Partner

Andrei Badiu este unul dintre parteneri, cu specializare MBA in management financiar si activitati bancare internationale, el fiind persoana responsabila cu auditurile speciale.