Contabilitate

3B Expert Audit » Contabilitate

Cresterea rolului contabilitatii in afacerea ta

La 3B Expert oferim o gama completa de servicii de contabilitate de prima clasa, dezvoltata in cei peste 20+ de ani de experienta. Ne bucuram deja de increderea multor companii de diverse marimi si din domenii diferite. Ne onoreaza ca parte din succesul lor este o consecinta a muncii noastre.

Ne bazam pe oameni cu viziune in compania noastra. Tocmai de aceea serviciile noastre de contabilitate sunt orientate, in primul rand, pe analize care servesc la optimizarea activitatii societatii pe care o reprezentati.

Ne asiguram ca beneficiati de toate oportunitatile fiscale conform reglementarilor in vigoare iar pachetul de contabilitate este insotit de consultanta fiscala.

Dincolo de simplul control al registrelor, expertii nostri in contabilitate si fiscalitate se asigura ca situatiile tale financiare vor fi pregatite in concordanta cu toate regulile profesionale si fiscale. Aceasta este o garantie pentru o relatie cu autoritatile fara penalitati si o relatie de incredere cu partenerii tai.

Cunoastem foarte bine piata locala, dar avem deschidere globala. Abordam personalizat fiecare client.

Serviciile noastre de contabilitate

Evidență contabilă

Întocmirea și depunerea declarațiilor conform legislației în vigoare

Întocmirea pachetelor de raportare pentru management

Întocmirea și/sau certificarea situațiilor financiare anuale

Revizii contabile, expertize contabile

Consultanță în domeniul financiar-contabil

Asistență în implementarea programelor de contabilitate și gestiune

Asistență acordată departamentelor interne de contabilitate

Asistenţă în definirea și implementarea politicilor și procedurilor contabile

Asistență cu ocazia auditului

Servicii administrative și contabilitate primară

Conceptul firmei noastre este “boutique firm”, pentru ca legatura profesionala cu partenerii si clientii nostri trebuie sa fie una solida, bazata pe incredere si competenta. Suntem totodata membri uneia dintre cele mai mari retele profesionale din lume (russellbedford.com). Expertii nostri au o perspectiva globala si acces la resurse care fac diferenta.

Contacteaza partenerul pe Contabilitate

Octav Badiu
Partner