2020 Cateva statistici de performanță RBI

Câteva statistici de performanță in 2020 ale rețelei noastre Russell Bedford International #globalaccoutingnetwork #takingyoufurther

După publicarea rezultatelor sondajului internațional al contabilității din Buletinul internațional, care include datele privind taxele și ratele de creștere ale tuturor grupurilor contabile internaționale, rețeaua premiată, Russell Bedford International a raportat câteva concluzii excelente în urma unei analize a rezultatelor sondajului.

Cifre impresionante au fost dezvăluite în ceea ce privește creșterea regională, incluzându-se pe primul loc printre toate rețelele globale din Asia Pacific, atingând cel mai mare procent de creștere. Creșterea europeană a lui Russell Bedford a fost la fel de impresionantă, unde rețeaua s-a clasat pe locul trei în comparație cu toate rețelele din Top 20; precum și a patra pentru creșterea în Africa.

Russell Bedford a obținut în continuare locul doi între toate rețelele globale pentru creșterea netă a numărului de noi firme membre recrutate și, în ceea ce privește veniturile globale, a obținut a noua cea mai mare creștere procentuală, cu o creștere de 5% a veniturilor; Cu 1% mai mare decât media industriei de 4%.

Vorbind despre rezultate, Stephen Hamlet, CEO al Russell Bedford International, a declarat: „Este extrem de plăcut să vezi astfel de rezultate pozitive care rezultă din recentul sondaj mondial IAB. Fiind o rețea extrem de motivată pentru realizarea de progrese constante, am fost încântat să văd că rețeaua are cea mai mare creștere în Asia Pacific și să fiu pe locul doi în ceea ce privește creșterea netă a numărului de firme membre noi. Deși păstrarea poziției noastre ca rețea de Top 20, cu cifre și statistici atât de pozitive, este semnificativă, rămânem totuși angajați să îmbunătățim continuu nu numai astfel de clasamente, dar, mai important, oferirea de servicii pe care le oferim membrilor noștri; permițându-le să ofere un suport complet și de calitate clienților lor globali.

Descarca mai jos mic studiu de caz in format PDF:

, , ,
2 martie 2020
15
aprilie

3B Legislatie: „Zilele libere pentru parinti pentrul anul scolar 2020-2021”

01
februarie

3B Legislatie: „Intocmire si depunere situatii financiare anuale 2020”

27
octombrie

3B Legislatie: „Zilele libere pentru parinti”